Participă la cursul pre și postnatal și află totul despre tine și bebelușul tău, dar și despre schimbările la care trebuie să te aștepți în relația de cuplu!

Află totul despre emoții în sarcină și gestionare corectă pentru a te bucura de viața de mămică!

 Teme abordate:

Ce sunt emoțiile?

Ce sunt emoțiile bune vs cele care anihilează bucuria de a deveni mamă – cum apar și cum le gestionăm?

Ce emoții sunt trăite intens în sarcină?

Atașamentul în sarcină

Relația de cuplu

Comportamentul nou născutului

Viața de cuplu în trei😊

Depresie postpartum – identificarea și gestionarea corectă

 De ce să participi?

În acest curs dorim să atragem atenția asupra importanței vieții emoționale a mamei din timpul celor nouă luni de sarcină.

De viața emoțională a mamei depinde și viața emoțională a copilului și de aceea în timpul cursului încercăm să punem accent pe emoții care pot perturba viața mamei în îngrijirea corectă și sănătoasă a bebelușului și să le găsim o rezolvare.

Trăim într-o lume unde informațiile despre sarcină ne arată partea pozitivă. Eventualele riscuri medicale care pot afecta fătul sunt identificate cu ajutorul ecografului de morfologie fetală. Astfel știm tot ce se întâmplă cu copilul nostru în uter, cum crește și cum se dezvoltă.

Ceea ce simte mama față de sarcină și copil nu este tratat cu responsabilitate. Societatea actuală pune accent pe ce vede, însă nu și pe ce simte gravida care poate fi speriată din multe puncte de vedere.

Găsim rezolvări și atunci când sarcina nu este dorită, femeia a pierdut sarcini și înca este în doliu, nu are o relație satisfăcătoare cu partenerul de cuplu, se simte stângace și se teme de viața copilului, nu se simte pregătită pentru viața de mămică. Nu se simte înțeleasă și ascultată. Toate aceste emoții pot naște gânduri negative despre sarcină și viața de mamă.

Cursul prenatală organizat la Infinity med &baby ajuta gravida sa conștientizeze importanța emoțiilor, în special a fricii și a anxietății care preia multe forme în sarcină: frica de necunoscut, de travaliu și nastere, teama de a nu face față cerințelor familiei și societății, abordam cunoașterea corectă a abc-ului relațiilor sănătoase versus dependente, ce emoții duc la temeri și dependențe, cum poate dezvolta un atașament sănătos cu bebe, cum să identifice stările și semnele tristeții prelungite ce poate să ducă la o depresie post natală.

Trainerul Ildiko Opris, terapeut cuplu și familie, va aborda cu blândețe și multa înțelegere temerile gravidelor într-un curs de 2 module a câte 2.5 ore/ședință pe strada Vianu 5-7 et 2 ap 4.

Mămica si psiholog, a trăit cu multă emoție tot ce se întâmplă în viața de gravidă, bucuria de a fi mamă amestecată cu grijile față de bebe, pentru ca mai apoi să observe că lipsa emoției pozitive față de viața de mamă o afectează și în relația cu bebe. După nașterea bebelușului a început să caute informații despre maternitate trăită prin emoții, a încercat să se regăsească. Ca și o mamă responsabilă a parcurs timp de 13 ani multe formări și cursuri specifice sufletului și înțelegerii sale dincolo de materie pentru a oferi copilului un start up mai bun în viață.

Emoțiile sunt parte din noi, ne definesc comportamentele și de acea sunt foarte importante.

O mamă informată este o mamă puternică! Alege o discuție directă cu specialistul!

Costul celor 2 module 300 lei, iar pentru cupluri 500 lei.

Data curs: 9 august, ora 17.30

Locație: str Vianu 5-7 et 2 ap 4, sect 1, București

Date de contact:

0758 255 838

ildi_opris@yahoo.com


Cu un Like vezi tot ce publicăm:

Ai ceva de adăugat?...

*