Bucură-te de fiecare moment petrecut cu copilul tău!

Un copil e o minune în viața fiecărui părinte, iar fiecare moment petrecut cu cel mic ar trebui să fie valorificat la maxim. Există totuși anumite obstacole care ne împiedică să privim cu entuziasm viața cu un nou-născut, iar aceste momente sunt de obicei nopțile nedormite din cauza colicilor, a febrei sau a vărsăturilor. Abia așteptăm să treacă aceste perioade cât mai repede, fără să ne gândim că timpul nu ne iartă și trece fulgerător pe lângă noi. De ce să irosești aceste momente și să le transformi în momente urâte peste care vrei să treci cât mai repede și pe care ai vrea să le uiți cât mai repede?

Nopțile nedormite și plânsetele pot fi transformate în momente de tandrețe în care îți ții bebelușul în brațe în încercarea de a-l consola. E o bucurie să îți simți copilul cum te caută cu privirea, să îi simți pielea fină și mirosul pur. Orice mic zâmbet pe care îl obții în urma acestor îmbrățisări este un motiv de bucurie. Învață să transformi orice moment de agitație sau de plânset necontrolat al celui mic în clipe de neuitat în care construiți împreună o relație solidă de încredere și iubire prin intermediul îmbrățișărilor și a cuvintelor șoptite.

Abia așteptăm să treacă febra și agitația cauzată de ieșirea dințișorilor fără să ne bucurăm de aceste momente în care cel mic se dezvoltă și face pași mici către o viață independentă. Mersul ”de-a bușilea”, statul în fund, prima căzătură sau primul cuvânt ar trebui să fie momente de bucurie în viața fiecărui părinte și ar trebui păstrate cu drag în albumul cu amintiri de suflet. Primii ani din viața unui bebeluș trec extrem de repede și de cele mai multe ori ne trezim că trebuie să îi ducem la grădiniță sau la școală și ne întrebăm pe drum unde au trecut anii și de ce nu ne-am bucurat mai mult de acești ani.

Bucură-te de cel mic o viață întreagă pentru că el va continua să fie ”copilul tău cel drag” chiar și la 30-40 de ani. Pe lângă momentele de afecțiune, este important să îi asiguri și siguranța zilei de mâine. Din ce în ce mai multe afecțiuni grave își fac apariția în cazul copiilor de vârste fragede, iar medicii ne recomandă să recoltăm celulele stem la naștere pentru a ne asigura că avem o soluție sigură în orice situație. Studiile recente au demonstrat faptul că celulele stem pot trata cu succes afecțiuni grave care în momentul de față nu au niciun tratament sigur, cum ar fi cancerul sau scleroza. Bucură-te de ziua de mâine alături de copilul tău știind că Banca de celule stem are grijă de sănătatea sa!


Cu un Like vezi tot ce publicăm:

Ai ceva de adăugat?...

*