Ai grijă de bebelușul tău încă de la naștere – iată ce să ai în vedere!

Venirea pe lume a unui copil este un prilej de emoție și bucurie în viața ta și a partenerului tău. În același timp, este și unul de analiză, în care viitorii părinți își conștientizează și asumă noile responsabilități. Binele copilului devine prioritatea absolută. Pentru aceasta, viitorii părinți se dedică acestui deziderat, încearcă să găsească cele mai bune servicii de urmărire a sarcinii și a evoluției fătului, cele mai bune servicii medicale pentru naștere, tot ceea ce este necesar după naștere pentru sănătatea bebelușului.

După ce micuțul tău a venit pe lume, încă de la naștere încep ”operațiunile” prin care acesta să aibă parte de o dezvoltare armonioasă din punct de vedere psihic, emoțional și intelectual. Ar fi de preferat să-l alăptezi, pentru a-i asigura un start bun în viață, să folosești acele produse de îngrijire care sunt alcătuite numai din ingrediente naturale, iar alimentația ta și a lui să fie una cât mai sănătoasă. Totuși, mai există ceva ce poți face pentru ca viitorul bebelușul tău să fie unul puțin mai sigur, iar aici ne referim la recoltarea de celule stem.

Din păcate, de multe ori părinții nu primesc informațiile necesare, așa că ei nu știu cât de importantă este stocarea celulelor stem la naștere, iar această garanție pentru viitorul copilului este ignorată. Din fericire, lucrurile par să se schimbe în bine în acest domeniu și tot mai mulți părinți se arată interesați de felul în care celulele stem pot proteja sănătatea copilului lor. Așadar, vă vom vorbi puțin de ce este important să colectăm celule stem la nașterea și apoi să le stocăm. Toți specialiștii în domeniu sunt de acord că celulele stem prelevate la nașterea copilului tău reprezintă cea mai bună soluție disponibilă pentru acesta, în cazul în care va avea nevoie vreodată de un transplant. Aici este indicat ca celulele stem ale copilului să fie stocate de o bancă specializată deoarece, în funcție de caz, acestea pot trata peste 70 de afecțiuni. Pe piață există numeroase bănci de celule stem, dar dacă ți-i dorești pe cei mai buni, atunci alegerea ta ar trebui să se îndrepte către Biogenis, cei mai buni în domeniu, la ora actuală, în România. Ia legătura cu un reprezentant al băncii, intră pe site-ul lor – www.biogenis.ro pentru a vedea pașii care trebuie urmați și de aici lucrurile vor merge lin, așa cum trebuie.

Vei afla, cu acest prilej, că procesul de colectare nu implică nici un fel de risc pentru mamă sau copil. Acesta este realizat de personal calificat din echipa medicală care se ocupă de naștere (medicul sau asistenta) și este o procedură foarte simplă și inofensivă. Deoarece compatibilitatea este de 100%, iar celulele sunt disponibile în orice moment, acestea reprezintă cea mai bună soluție pentru copilul tău, pe viitor, în cazul unui transplant. În plus, celulele stem îți pot veni în ajutor și în cazul în care frații săi ar putea avea nevoie. Statisticile spun că există 25% șanse ca fiecare alt copil cu aceiași părinți biologici să poată beneficia de această mostră de celule stem, dacă va avea nevoie de un transplant pe viitor.

De asemenea, dacă, din nefericire, în viitor, copilul tău ar putea suferi de unele afecțiuni ale sângelui (leucemie sau mai multe tipuri de anemie), acestea pot fi tratate cu ajutorul celulelor stem recoltate la naștere.

Pentru mai multe informații, consultă-te cu specialiștii de la Biogenis, care vor fi bucuroși să-ți poată veni în ajutor, astfel încât tu să faci cea mai bună alegere pentru viitorul copilui tău!


Cu un Like vezi tot ce publicăm:

Ai ceva de adăugat?...

*