Adevăruri şi minciuni pe care mămicile şi le spun la al doilea copil

Atunci când ne dorim al doilea copil, ne bazăm pe faptul că avem experienţă şi că va fi mult mai uşor decât la primul. Indiferent prin câte am trecut cu cel mic, ne spunem că ne vom descurca mult mai bine cu următorul, pentru că avem experienţă. Însă odată ce se naşte mezinul şi pornim împreună pe delicatul şi frumosul drum ce ni se deschide în faţă, constatăm că ne-am cam minţit singure şi că nu este aşa cum am crezut noi.

Singurul lucru constant este modalitatea prin care mama va decide recoltarea de celule stem. Ca şi la primul copil, va stabili o întâlnire cu reprezentanţii băncii de celule, va semna un contract şi va intra în posesia kitului de recoltare pe care îl va înmâna personalului medical în momentul pregătirilor pentru naştere. Mama ştie deja paşi care urmează, aşteptând doar confirmarea calităţii celulelor şi demararea procesului de depozitare.

Alăptatul
Sunt mame care au alăptat cu mare uşurinţă primul copil, bucurându-se împreună cu el de bucuria acelor momente unice. Este normal să creadă faptul că alăptarea celui de-al doilea va fi chiar mai uşoară şi firească. Însă se poate ca cel mic să nu vrea să fie alăptat, sau mama să nu aibă lapte suficient pentru a-l hrăni. Se instalează astfel tensiunea şi panica mamei, apar probleme cu sânii, cel mic devine plângăcios, şi aşa, biata mamă constată că planul ei măreţ nu se potriveşte cu realitatea.

CONINUARE – Vezi adevăruri şi minciuni pe care mămicile şi le spun la al doilea copil


Cu un Like vezi tot ce publicăm:

Pages: 1 2 3 4 5

Ai ceva de adăugat?...

*