DESPRE CELULELE STEM

DESPRE CELULELE STEM. Vezi aici articole și știri despre celulele stem. Click aici pentru a te informa corect despre celule stem.

Celulele stem, o șansă pentru bolnavii de siclemie

Boală relativ rară, dar prezentă în România, siclemia ar putea fi tratată, iar celulele stem par a fi una dintre principalele șanse pentru bolnavii cu acest diagnostic. Focarul principal al bolii este în spațiul african (Africa occidentală şi ecuatorială), acolo unde sunt diagnosticate până la 25% din cazurile de siclemie. […] mai mult »

Celulele stem ar putea învinge diabetul

Peste 11% dintre români suferă de diabet. Șansa de vindecare s-ar putea ascunde în celulele stem.  Peste 1.7 milioane de români sunt diagnosticați cu diabet zaharat, România aflându-se pe locul al doilea în Europa după numărul de pacienți care suferă de această boală. Dintre ei, se estimează că între 200.000 şi […] mai mult »

Bebelușii descoperă lumea încă din perioada intrauterină

Cele mai noi studii au demonstrat, fără urmă de îndoială, că încă din perioada intrauterină bebelușii învață primele noțiuni despre ce presupune de fapt, viața în afara uterului. În general, din ultimul trimestru de sarcină, aceștia își fac un bagaj de cunoștințe despre ”lumea de afară”. CONTINUARE – Bebelușii descoperă lumea […] mai mult »