DESPRE CELULELE STEM

DESPRE CELULELE STEM. Vezi aici articole și știri despre celulele stem. Click aici pentru a te informa corect despre celule stem.

Ştiai că dinţişorii de lapte conţin celule stem?

Progresul medical care se produce la capitolul celule stem este  extreordinar. Ultimii douăzeci de ani au demonstrat proprietăţile incontestabile ale celulelor stem. Pornind da la capacitatea acestora de a se transforma în orice alt tip de celulă, îmbinat cu cercetări, studii şi experimente, s-a ajuns în punctul de maximă importanţă […] mai mult »

7 momente importante în sarcină

Perioada de sarcină este una dintre cele mai emoţionante, împlinite şi fericite din viaţa unei femei. Este momentul în care femeia simte adevărata sa menire şi trăieşte fiecare clipă cu cele mai sensibile şi adânci fibre ale sufletului său. Este o perioadă de transformări fizice şi de înălţare sufletească. Sensibilitatea […] mai mult »

Transplant cu celule stem: cazul Anastasia

Recoltarea şi stocarea de celule stem la naştere a devenit o practică uzuală în rândul populaţiei din ţara noastră. Dovadă stă faptul că majoritatea tinerilor viitori părinţi solicită informaţii şi date referitoare la această procedură şi, nu se opresc doar la informare, ci majoritatea viitoarelor mame se prezintă la unităţile […] mai mult »