DESPRE CELULELE STEM

DESPRE CELULELE STEM. Vezi aici articole și știri despre celulele stem. Click aici pentru a te informa corect despre celule stem.

Celulele stem – o șansă pentru bolnavii de cancer

Cancerul este o boală necruțătoare, tot mai des întâlnită, atât în rândul adulților, cât și al copiilor. Deși, oficial, nu s-a descoperit un tratament împotriva cancerului, există tot mai multe voci care văd în celulele stem o adevărată speranță și o șansă în plus la viață. În România, anual, apar […] mai mult »

5 lucruri esențiale despre celulele stem

Celulele stem au devenit un termen tot mai vehiculat, atât în mediile științifice, cât și în cercurile oamenilor obișnuiți, grație mediatizării lor prin intermediul surselor mediatice. Dar știm oare toate lucrurile esențiale despre celulele stem? Fie că vorbim despre celulele stem embrionare, cele din țesuturi, celule stem mezenchimale sau cel […] mai mult »

Cordonul ombilical şi momentul când acesta se rupe

Cordonul ombilical reprezintă legătura dintre mamă şi făt. Astfel micuţului i se asigură tot ceea ce are nevoie pentru a se dezvolta şi pentru a parcurge fiecare etapă de creştere. Cordonul ombilical are două conotaţii. Una este legătura anatomică, cealaltă este legătura emoţională. Este cunoscută expresia conform căreia, despre copiii […] mai mult »