Recoltarea de celule stem – vezi care este procedura!

Te pregătești să fii mămică și aștepți cu nerăbdare momentul miraculos în care vei da viață copilului tău? Dar te  îngrijorezi la gândul că, de-acum înainte, nu vei mai putea să-l ocrotești la fel ca până acum, când era în spațiul perfect securizat creat de trupul tău?

Recoltarea de celule stem - vezi care este procedura!

Nu te mai frământa! Îi poți asigura șansa la o viață sănătoasă dacă optezi pentru recoltarea de celule stem.

Tot ce ai de făcut e să alegi cea mai bună bancă de celule stem din țară. Recomandarea noastră este Biogenis. E singura bancă din România care poate stoca atât sânge integral, cât și concentrat de celule stem. Și face parte din grupul internațional de bănci de celule stem FamiCord, ce se regăsește în alte 14 țări din lume. Deci poți stoca proba în oricare dintre aceste state partenere.

Așadar, ce ai de făcut pentru recoltarea de celule stem cu Biogenis? Trebuie să urmezi doar 4 pași simpli. Iată care sunt:

1. Contactarea băncii pentru încheierea contractului

Primul pas este contactarea unui consultant medical Biogenis. Prin intermediul lui, vei primi toate informaţiile de care ai nevoie pentru a semna contractul de recoltare. Totodată, Biogenis îți va pune la dispoziție întreg setul de recoltare şi transport.

Dacă vrei să te informezi în prealabil, intră pe site-ul biogenis.ro. După cum vei vedea, contractul Biogenis respectă legislația din România și asigură respectarea drepturilor fiecărui client.

2. Recoltarea sângelui

Următorul pas este recoltarea propriu-zisă a sângelui. Când se apropie momentul emoționant al nașterii, nu uita să iei setul de recoltare cu tine la spital. Cu ajutorul lui, imediat ce-ți aduci copilașul pe lume, personalul medical va recolta sângele ombilical.
Colectarea sângelui este o procedură simplă şi scurtă, ce se desfășoară în deplină siguranţă pentru sănătatea ta şi a bebelușului tău. Așadar, nu-ți face griji!
3. Anunțarea recoltării

După recoltare, trebuie să apelezi numărul de telefon de urgenţă de la Biogenis, pentru a anunţa existenţa probei. Poți suna la orice oră din zi și noapte, pentru că este disponibil nonstop.

Personalul autorizat și specializat de la Biogenis va transporta în condiţii de siguranţă proba, din spital până la banca de celule stem.

Proba va fi analizată și prelucrată apoi în laboratoarele ultramoderne ale Biogenis, echipate cu aparatură și tehnologie de ultimă generație.

Apoi, proba va fi stocată la Biogenis în condiţii de criogenie, în conformitate cu toate normele legale şi profesionale.
4. Eliberarea certificatului de stocare
După validarea procedurilor, vei primi de la Biogenis certificatul de stocare în condiţii de criogenie. De aici înainte, vei începe efectuarea plăţilor, în conformitate cu termenii stabiliți de comun acord cu Biogenis la semnarea contractului.

Proba recoltată va fi stocată la Biogenis în criotancuri la -196 de grade Celsius, în vapori de azot lichid. Astfel, celulele stem pot fi păstrate pe termen nelimitat. Iar Biogenis îți poate pune la dispoziție proba de celule stem în orice moment, dacă vei avea nevoie de ea.

Pentru orice informații legate de recoltarea de celule stem, nu ezita să vizitezi site-ul biogenis.ro.
Sursa foto: intrigue.ie


Cu un Like vezi tot ce publicăm:

Ai ceva de adăugat?...

*