DESPRE CELULELE STEM

DESPRE CELULELE STEM. Vezi aici articole și știri despre celulele stem. Click aici pentru a te informa corect despre celule stem.

Utilizarea celulelor stem din grăsime

Până în prezent, s-au obținut celule stem din aproape tot corpul, în speranța de a găsi modalități de evitare a problemelor etice asociate celulelor stem embrionare. Studiile de cercetare mai noi au analizat acum potențialul de utilizare a celulelor stem provenite din grăsimi. Beneficiul este că grăsimile sunt ușor disponibile […] mai mult »

Provocări imunologice pentru celulele stem

Celulele stem conțin un potențial vast de tratare a bolilor, dar ele vin și cu obstacole care trebuie depășite pentru a le asigura succesul și viabilitatea pentru tratarea bolilor. Un domeniu provocator este cel care implică sistemul imunitar al pacientului. Provocările sunt, de asemenea, neobișnuite, deoarece ele se referă în […] mai mult »

Ce înseamnă afereza de celule stem hematopoietice?

Importanța celulelor stem este cunoscută de mai toată lumea, grație mijloacelor de comunicare în masă care prezintă și ultimele descoperiri în domeniu. Cu toate acestea, procedura de colectare a acestora și alte procedee nu sunt tocmai cunoscute publicului larg, de aceea vom încerca să vă prezentăm pe scurt. Afereza este […] mai mult »