10 motive să alegi Biogenis

Ai decis să recoltezi celule stem, pentru a-i asigura copilului tău șansa la o viață sănătoasă, dar nu știi ce bancă de celule stem să alegi? Biogenis, unitatea de stocare din București, ar putea fi cea mai bună opțiune pentru tine. Prezentă de 7 ani în România, are o dotare tehnică de excepție, ce depășește normele impuse în domeniu, echipamente de ultimă generație și cei mai buni biologi. Iar asta nu este tot. Iată de ce Biogenis este cea mai bună alegere.

10 motive sa alegi Biogenis

  1. Cu Biogenis, poți stoca proba în România sau în străinătate. Parte a grupului european FamiCord, Biogenis beneficiază de sprijinul celor mai bune bănci de celule stem de pe continent. Astfel, tu alegi dacă vei stoca proba de celule stem în România sau în orice altă țară din cele 14 din grup.
  2. La Biogenis s-a realizat primul transplant de celule stem mezenchimal. În grupul FamiCord, din care face parte Biogenis, s-a realizat primul transplant de celule stem mezenchimale din Europa Centrală şi de Est. Acest tip de celule, nediferențiate, sunt capabile să se auto-reînnoiască și să prolifereze. Celulele au fost transplantate unui număr de 4 pacienți, în clinica de transplant din Cracovia.
  3. Are un palmares de transplanturi realizate cu succes. Transplantarea de celule stem stocate de grupul FamiCord a fost folosită cu succes de specialiști în transplantologie, transfuziologie, hematologie şi pediatrie.
  4. Stochează concentrat de celule stem sau sânge integral. Biogenis este, în prezent, singura bancă din România ce îți oferă șansa de a stoca atât sânge integral, cât şi sânge procesat (concentrat de celule stem).
  5. Stochează proba în 2 până la 7 recipiente. Biogenis îți dă posibilitatea de a stoca proba de celule stem în mai multe recipiente. Astfel, cu o singură recoltare, ai până la 7 posibilităţi de utilizare.
  6. Stochează şi porţiune de cordon ombilical. Recoltarea unei porțiuni de cordon ombilical este o tehnică nouă și complexă. Biogenis este prima bancă din România ce izolează şi stochează la noi în țară celule stem mezenchimale din cordonul ombilical.
  7. Contractul Biogenis respectă legislaţia din România. Contractul pe care îl vei încheia cu Biogenis va fi elaborat în conformitate cu legislația din țara noastră. Clauzele contractuale îți vor fi explicate în detaliu, iar drepturile îți vor fi pe deplin respectate.
  8. Biogenis este membru fondator ARBACS. O altă performanță a Biogenis este aceea de a fi fondat Asociaţia Română a Băncilor Acreditate de Celule Stem. ARBACS este primul ONG din țară ce va promova și asigura desfăşurarea în condiții legale, etice şi ştiinţifice a activităţii companiilor care stochează celulele stem.
  9. Biogenis îți dă posibilitatea accesării unei asigurări. Biogenis este prima bancă din țară la care poți acoperi integral, printr-o asigurare, costurile pe care le presupune un transplant de celule stem. Asigurarea poate acoperi până la 200.000 de euro.
  10. Servicii gratuite şi speciale. Cu Biogenis te poți bucura de program de bonusare, cu care nu plătești stocarea probei de celule stem.

Biogenis îți mai oferă programul „O nouă șansă”, ce permite tratarea unui copil bolnav cu celule stem recoltate de la frate sau soră.

Totodată, Biogenis îți pune la dispoziție serviciul de urgență non-stop, cursul gratuit „Școala mamei”, cu atestat de puericultură și un program de fidelitate pentru tine și familia ta.

Pentru mai multe informații, vizitează site-ul biogenis.ro.
Sursa foto: cdn.nocamels.com


Cu un Like vezi tot ce publicăm:

Ai ceva de adăugat?...

*